Tilbud på rotaxmax !

pI noen år har det vært en kunstig stor prisforskjell på Rotax Max og en annen Production motor i Norge. Gravdahl Motor har ikke villet være med på denne priskrigen, da vi mener at en sunn prisstruktur er det beste for brukerne og forhandlerene i Norge, og dermed for kartingen.
På den annen side er det ikke forbudt å dumpe prisen for å komme inn på markedet, og noen ganger er det eneste måten. Vi kan ikke kritisere dette.
Vi har fått beskjed fra Rotax om at Rotax motorene går opp 5% fra nyttår, og med dagens pris på kr. 23.995,- tilsier dette en pris på kr. 25.150,- i 2015.
For FØRSTE (og siste) gang vil vi redusere prisen på Rotax Max motoren kraftig i et begrenset tidsrom. Vi ønsker å tilby et mindre antall motorer til sluttbruker for kr. 19.900,-. Dette gjelder komplett motor med eksosanlegg, lydboks, forgasser, batteri etc, m.a.o komplett pakke. Motorene kan også kjøpes gjennom våre forhandlere og Servicesentere for denne prisen, evt. med frakttillegg, men dette gjelder kun et mindre antall lagermotorer, og kun i perioden 1.9 til 30.11. Når det er tomt, så er det tomt.
Vi er så heldige at Rotax utvider garantien til å gjelde i 12 måneder for motorer solgt i perioden 1.9 og ut året. Dette har ikke noe med Gravdahl Motors tilbud å gjøre, men er en ekstra bonus i denne sammenhengen.
I tillegg har Gravdahl Motor AS 3-4 motorer som har gått ett løp (Verdensfinalen). Disse motorene har vi tidligere solgt for kr. 18.900,-. Vi senker nå prisen til kr. 17.900,-. Også dette er absolutt komplette motorer hvor det sitter ny seniorsylinder på (gikk som junior i Verdensfinalen). Disse motorene har erfaringsmessig gått meget godt, bl.a. ble NM i 2013 vunnet med en slik motor.
Vi understreker at dette er et engangstilbud og at det gjelder kun få motorer.

Kontakt derfor Svein Gravdahl på tlf. 932 34025 eller et av våre Servicesentere/Kartforhandlere.