Reglement endringer for 2015

Absolutt alle Rotax motorer skal være plombert i ALLE løp fra 2015.

Dette gjelder også regionsløp, NorgesCup og NM. For uplomberte motorer medfører dette en del arbeid. Husk derfor å få dette gjort i god til før løp hos ditt nærmeste Servicesenter.
Vi følger i hovedsak de internasjonale reglementene fra Rotax (Technical Regulations og Sporting Regulations) med nasjonale tilpasninger gitt av NBF. Se derfor eget Homologerinksdokument for Max og DD2 fra NBF. Ved tvil, snakk med Roy Simensen hos kartingseksjonen (957 67138) eller Svein Gravdahl hos Gravdahl Motor as (93234025)

Rotax Max Challenge 2015
I hvert løp kjøres det prefinale og finale. Hvis det ikke kjøres prefinale, regnes andre innledende som prefinale. I prefinale gis poeng 34,33,32,31,30 o.s.v., mens det i finalen gis 55, 52,50,49,48,47 poeng o.s.v.
Det kjøres 6 løp hvorav de 5 beste teller. Vinner får representere Norge i RMMGF. Blant de øvrigedeltakere som har deltatt i ALLE løpene, trekkes det en vinner som får 1 stk. Rotax Max 2014 motor ferdig med Upgrade Kits. Verdi kr. 23.950,-. Vinner av Cupen er ikke med i trekningen.

Rotax Max Girlpower Cup.
Kjøres i RMC  etter samme regler. Premieres i tillegg som egen konkurranse både i hvert enkelt løp, og sammenlagt.  Sammenlagt premiering på Høstløpet er gavekort fra Gravdahl Motor as på henholdsvis kr. 6.000,-, kr. 4.000,- og kr. 2.000,- til 1.pl, 2. pl og 3.plass. Totalt 5 løp hvorav de 3 beste vil telle.
Rookie.
Kjøres i RMC etter samme regler. Utøver som vil stille som Rookie må si ifra til Gravdahl Motor as på forhånd, senest på løpsdagen. Individuell premiering både i det enkelte løp og pokal med tittel ”Årets Rookie” på Høstløpet.  Gravdahl Motor  bestemmer om en fører er kvalifisert til å kjøre som Rookie. Avgjørelsen kan ikke appelleres.