DD2 avslutning under Høstløpet‏

Hei alle sammen!

 

Takk til de som stilte under avslutningen på Varna. Været var fantastisk og premiebordet var tidenes største. JP hadde bestilt pokaler fra England som målte 2.6 m2 til sammen. Her var det selvsagt også premier til 2-timern på søndag.

 

8 stykker var påmeldt og 5 stilte grunnet ulike omstendigheter.  Dermed gjorde ikke finalen det inntrykket på tilskuerne som vi hadde håpet på, men likevel en stor takk til de som stilte, ikke minst til Torill Stjern som kjørte sitt andre løp for sesongen, og dermed vant DD2 Master.

Ingvild Liseth har vært helt suveren i år og har hatt stor utvikling som sjåfør, noe vi også har sett i KZ. Hun dro dermed av gårde med pokal som vinner av DD2 Cup og et gavekort på kr. 20.000,- fra Gravdahl Motor. De neste var henholdsvis Daniel Mikkelrud med kr. 10.000,- og Petter Rongved med kr. 6.000,- i gavekort.  Totalt delte Gravdahl Motor ut premier for over kr. 71.000,- i DD2, GirlpowerCup og RMC.

 

I bestrebelsene på å stille flest mulig på løp, har «seniorene» vært veldig viktig så langt, men vi ser tydelig at det er i de yngre rekker rekrutteringen er størst. Jeg har allerede nevnt at i øyeblikket ser det ut som om Vestlandet kan stille med minimum 13 førere neste år, og selv har jeg nå tre interesserte til den ene brukte DD2 en jeg har inne.  I tillegg skal Ingvilds DR/DD2 selges.  Dette er som sagt den karten som har vunnet flest løp i år, samtlige hun har stilt i.

Foreløpig har jeg 11 navn på listen på ØSTLANDET,  så det bør være mulighet for 25 – 30 potensielt startende i 2016.

Dermed vil vi unngå at jeg må ringe rundt og trygle å be for at vi skal kunne stille klasse. Mange av de unge som kommer nå, kommer fra klasser hvor det er lite løp, og de vil kjøre MER. Så snart terminlisten er klar på Nyåret, vil jeg sende ut et forslag på denne mailing listen slik at vi kan bli enige (?) om datoer og steder.

Dere hører mer fra meg for hver ny DD2 fører som kommer. Ser på facebook at Gjermundstad fra Egersund allerede har fått kart fra B & V og flere kommer………

 

Mvh Svein