Norge får sete i Rotax Max Grand Final også i DD2 i 2016‏

Hei alle sammen!

Jeg fikk i dag bekreftet at Norge får ha med en fører i neste års Grand Final også i DD2.  Her er det altså ikke snakk om DD2 Master, men i klassen DD2 fra 15 år og oppover. I 2016 foreslår jeg at vi ikke deler opp, men kjører alle i DD2.  Grand Final vil i 2016 arrangeres i slutten av oktober, sannsynligvis i Italia, men det er ikke offentliggjort ennå.  Dette må være noe å kjempe om for de nye fremadstormende DD2 førerne som kommer til, og selvsagt for årets beste førere, Ingvild Liseth, Petter Rongved og Daniel Mikkelrud. Kanskje kan også en sjanse for en Verdensfinale lokke Marius Skavås ut av «retirement»?

Jeg hadde også en liten prat med Thomas Jørgensen i går, og det er ikke helt utelukket at han kan komme til å stille også i 2016. Sirkushester og sagmugg vet dere!

I tillegg må jeg ønske Alf Aase fra Klepp velkommen. Han har bestilt Praga/DD2 for levering over nyttår.  Dette begynner det å lukte svidd av! (Svidd = godlukt)

Jeg kommer «plutselig» med mere nytt!

Mvh Svein

INFO 46 2015 11 24 GRAND FINAL SEAT ALLOCATION RESULT