KNA Landsmersterskap Varna 18.6-2016

FullSizeRenderDa er KNA Landsmesterskap for 2016 på Varna ferdig. Det gikk av stabelen lørdag 18.6 men dessverre ble den nye traseen ikke ferdig, så løpet gikk på banen slik vi kjenner den. Det er imidlertid like før den er ferdig, så alt skal stå klart til Høstløpet.

Cadetti

For Gravdahl Motor er Cadetti blitt en riktig hyggelig klasse i og med at Theo Eriksen gjør det så bra der med sin BirelArt.

Under tidkjøringen var det veldig tett og Theo ble nr .4, bare 1,5 tidel bak Oskar Biksrud som vant. De 6 første lå innenfor mindre enn 2 tideler, så her skulle det bli kamp.

Det ble det også i første innledende der Oskar Biksrud vant foran Theo eriksen og Hermann Ovenstad på tredje.

Annen innledende ble vunnet av Theo foran Idar Gjerdevik som ble nr. 3 på tidkjøringen.

I tredje innledende vant igjen Theo foran Michael Myhre Larsen med Idar Gjerdevik på tredje.

I prefinalen ble det enda tettere, men Theo vant tilslutt foran Oskar Biksrud, men bare med 0,162 sekunder.

Finalen ble om mulig enda tettere, men over mål gikk Theo som seierherre, en halv kartlengde, eller 0,066 sekunder foran Oskar. I overkant spennende for oss som sto å så på. I flere av klassene fikk også vinneren en ny motor, så her på bildet ser dere Theo med alle sine premier.

X-30

Igjen stilte Martin Ellegård opp med sin nye DR kart, hvor han vant tidkjøringen foran Christoffer Schwabe.

Martin vant så både 1. innledende foran Christoffer, og 2. innledende foran Sondre Mollatt.

I tredje innledende vant Martin igjen foran Sondre med Christoffer på tredje.

I Prefinalen ble det litt endringer i og med at Håvard Hallerud kom på andre etter Martin, med Christoffer på tredje, men Finalen ble en parademarsj for Martin som vant med over 6 sekunder på Håvard og med Sondre på tredje plass. M.a.o. total dominans av Martin.

Production/DD2

Det 5. av tilsammen 7 RMC løp i DD2 ble også arrangert på Varna. Også denne gangen vant Nikolai, men det var mye tettere enn på Håsken, og dermed mye mer morro å se på.

Tidkjøringen ble vunnet av Nikolai Stien foran Sivert Møyland, Torstein Balto, Lars Gjermestad og Stian Hovland. Denne rekkefølgen hadde de fleste innledende heatene, bortsett fra at Torstein Balto ble nummer 2 i andre innledende.

Som sagt var racingen mye tettere og selv ocid:IMG_426111.jpgm Prefinalen også ble vunnet av Nikolai, var Sivert Møyland bare 1.7 sek etter i mål, med Torstein på tredje. I finalen var det litt mere «vann» mellom kartene og rekkefølgen ble som på tidkjøringen.

Neste løp i DD2 er på Kongsberg første dag under 2-veisen den 13. august, men det er hyggelig om riktig mange blir over til søndag og kjører «moturs» selv om løpet ikke teller i RMC. Jeg håper vi blir riktig mange i Kongsberg og benytter anledningen til å ønske dere alle en riktig god sommer.