DD2 familieforøkelse

Hei alle sammen!

Bare en kort oppdatering til dere mens dere ferierer(?)

Vi har et nytt medlem i DD2 familien i Stavanger. Det er Andre Steindal som har kjøpt seg en Praga/DD2. I Tønsberg har Per Rasmussen på 73 solgt sin BirelArt/DD2 til en lokal fører, uten at jeg har fått kontaktdata ennå.

Andre Steindal har lovet å kjøre noen løp, så vi regner å se ham ihvertfall i Bergen 3.9.

Som kjent er neste løp for dere To-Veisen på Kongsberg den 13.8 (To-veisens første dag)  Det er selvsagt hyggelig om noen blir over og kjører også på søndag, selv om det ikke teller i RMC sammenheng. Det ble en liten misforståelse mellom klubben i Kongsberg og meg, slik at det i første omgang ikke var tatt med klassen vår, Production, men det er nå rettet opp, så det er bare å melde seg på. Det gjøres på www.gokartrace.no.

Med sommerlig hilsen

 

Svein