DD2 på Kongsberg sist helg og på Haugaland til helgen

Hei alle sammen!

Da er 5 løp i årets RMC serie avsluttet på Kongsberg i helgen. Løpet for DD2’s del gikk på lørdagen, og det stilte 6 karter til start. Som på Varna og Håsken var Nikolai Stien raskest. Han vant foran Sivert Høyland. Deretter fulgte Adrian Kirkhus, Lars Gjermestad, Stian Hovland som nå har fått fart på karten etter at alt rundt eksosventilen er montert korrekt, og til slutt Torstein Balto.

I finalen hadde Nikolai en besterunde på 50.145, mens Adrian var den eneste andre som kom under 51 sekunder, med 50.831. Ellers merket jeg meg Stian som hadde en besterunde på 51.022, raskest av de «nest raskeste». Det var litt knuffing mellom vestlendingene i finalen, men dette var rekkefølgen de kom inn i.

Til helgen er det løp på Håsken igjen, men ingen RMC der selv om både Sivert og Torstein har meldt seg på, så jeg drar til Haugesund hvor det er påmeldt 9-10 DD2’er i Vestlandsmesterskapet.

Neste RMC løp er Bergen 3.9, så hvis noen østlendinger «våger» seg dit, kan vi fort bli 12 – 15 startende.

I samme slengen må jeg nesten nevne Theo Eriksen som i Cadetti vant finalen med sin BirelArt etter en knalltøff sisterunde hvor Theo holdt jernet. Han har da vunnet alle 3 Cadetti Tour løpene og har 300 poeng og er dermed sammenlagtvinner.