DD2 Demo

Hei alle sammen.

Da kommer jeg med oppdatert info om planlagte DD2 demoer i nærmeste fremtid.

Som kjent er Varna banen vesentlig forlenget og ombygget i det siste, og til lørdag førstkommende 17. september er det trening på den nye banen. Med tanke på at det arrangeres både Høstløp og 2-Timer helgen etter , 24 og 25 september, tror vi det vil være mye folk på Varna disse dagene, og vi legger vår første DD2 Demo til lørdag 17. på Varna.
Vi håper å kunne ha med både BirelArt og DR kart for prøving. Det er anledning for alle som ønsker å prøve denne nye klassen, som er så stor ute. DD2 går fort og har vist seg å være meget slitesterk. Motoren har serviceintervall på 50 timer, mens f.eks. KZ2 har 12 – 20 timer. Deleprisene til DD2 og Max er som kjent 20-30% lavere enn konkurrerende merker, eller mer!

Det er solgt minst 57 DD2 totalt i Norge, over 30 siste par år, men vi har problemer med å samle skikkelig store felt. 10-12 stk har vært maks. Vi trenger å «snu» trenden, særlig på Østlandet. Får vi med oss noen «trendsettere» så er mye gjort. Vi satser på større felt i 2017.

For de som ikke har anledning denne lørdagen, planlegger vi en reprise på Håsken lørdag 1. oktober (lørdagen ETTER Høstløpet.)
Hva må du gjøre: Jo, ta med deg kjøreutstyr og førerlisens, så sees vi på Varna i første omgang, og senere på Håsken.

Mvh Svein