DD2 Demo/Høstfinalen og videre utover

Hei alle sammen.

 

Sist lørdag, 17 september, hadde vi DD2 demo på Varna. Samme morgen ble banen offisielt åpnet etter ombyggingen med taler, bløtkake og alt som hører med.

Utrolig mange tilstede. Både folk som kjørte på 80 og 90 tallet, og ikke minst alle de som ville benytte anledningen til å kjøre seg inn på den nye banen før Høstløpet og 2-timer’n til helgen.

Kjempevær og veldig god stemning, men det slo ikke helt heldig ut med tanke på DD2, da nesten alle de aktive som kunne tenke seg å prøve DD2, følte de måtte benytte tiden frem til kl. 16.00,- til å få flest mulig runder på banen i egen kart.

 

Noe prøvekjøring ble det da, og det er alltid hyggelig å komme til Varna.

 

Vi avtalte, slik det hele tiden har vært planlagt, å kjøre en demo til, nemlig på Håsken lørdag 1. oktober.

 

Nå til helgen er det som sagt Høstløpet, og vi er 10 startende i DD2. Et langt sprang i riktig retning i forhold til i fjor, da kun 5 stk startet, men likevel minst 5 mindre enn vi burde vært, når vi tenker på alle kartene som er solgt i år.  Bl.a savner vi  Bergen som kunne ha stillt med 3-4 menn og 1 kvinne, og da hadde vi virkelig vært på rett vei.  Nå er det slik det er, og vi er på vei. Som jeg har nevnt, så er det om å gjøre å få med et par tre toneangivende førere på Østlandet, så vil interessen for DD2 eksplodere, men så lenge en annen klasse med mange startende lokker mer, må vi bare jobbe på. Dette skal vi klare.

 

Da sees mange av oss på Høstløpet, og jeg håper riktig mange har anledning til å komme til Håsken lørdag 1. oktober.

 

Med vennlig hilsen

 

Svein