BirelArt i småklassene i 2016

Hei alle sammen!

I hele 2016 har Theo Eriksen ligget helt i toppen i Cadetti, og vunnet mange løp, til tross for at det er veldig tett i toppen i Cadetti. Det er hele tiden 5 – 7 stykker som kan vinne. I mini har «vi» også mange topplasseringer med Bremer karter, som jo produseres av BirelArt og som kun har annen farge.

Alt dette har mange lagt merke til, og jeg har mottatt fler og fler bestillinger for levering av 2017 modellene når de nå kommer. Vi pleier å få et tilbud av BirelArt i oktober på kjøp av neste års modeller til årets pris hvis de blir bestilt i løpet av oktober/november og levert før nyttår (til oss)

 

Kunne du tenke deg å være med på dette og få til noe sammen med Gravdahl Motor as i 2017, så ta en telefon til meg på 93234025, så skal jeg komme med så godt tilbud som mulig (Er i Italia på Verdensfinalen i Rotax 15 – 23 oktober)

Høres vi?

 image002