Påminnelse om Up-date kit for Max og DD2

Hei alle sammen!

Bare en siste påminnelse om Up-date kit for Max og DD2.

Jeg viser til mitt brev til dere 29.9 vedrørende dette. Dere finner det på hjemmesiden http://www.rotax.no/?p=3464. Der er det også bilder av komponentene.

Fristen for å benytte seg av dette tilbudet (50% rabatt) gikk egentlig ut 31.1., men som vanlig har det tatt lengre tid enn antatt for fabrikken å fremskaffe alle delene, etterspørselen har vært stor, så fristen er forlenget til 28.2.

Kort fortalt består Up-date kittet av en ny batteriboks med ledningsnett som har to nye komponenter. Den ene er en startbryter fra vannscooterene til Rotax, noe som kan være en klar fordel siden det hender vi kjører i regnvær. Den andre er en gummiholder for tenningsboksen (ECU) plassert i batteriboksen. ECU’en flyttes mao fra braketten bak på motoren, frem til batteriboksen. Man oppnår da at ECU’en blir helt isolert fra vibrasjoner, samt at utseende blir bedre med færre komponenter bak på braketten bak motoren.

Kittet består altså av batteriboks med nytt ledningsnett (ECU’en er jo flyttet), ny brakett bak til coil og solenoid, ny ledning fra starter til det nye ledningsnettet, samt for Max og kun Max, en ny ECU med endret tenningskurve som gjør at man oppnår 14.800 rpm med større hoveddyse  enn før, og dermed betydelig bedre bunndrag.

Prisene er netto med 50% rabatt ca. kr. 2.200,- for kittet til Max, og ca. kr. 1.400,- for DD2.

Ønsker du dette, må du bestille omgående og oppgi motornummer. Vi blir fakturert for full pris og må reklamere med motornummer for å få kredit på rabatten vi gir dere. Vår frist for å reklamere  er 28.2., og vi må ha bestilt delene på forhånd.

Kit er nå sendt ut til alle som har bestilt tidligere og har kontoen i orden hos oss.

NB!NB! Kittet er ikke noe man MÅ ha! Det går helt fint å kjøre med tidligere versjoner. Man kan også kjøpe den nye ECU’en til Max og feste den bak på den gamle braketten, uten å kjøpe ny batteriboks/ledningsnett.

Send mail eller ring meg på 932 34025. Svein