Dekk til DD2 samt ny DD2 levert

Hei alle sammen!

I påsken var jeg på Varna fra lørdag 8. til torsdag 13 april. Flere dager mer enn 70 som trente, og bortimot 90 på supertreningen på torsdag           ( Varna hadde fått dispensasjon til å overskride 60 deltakere)

Et tema som kommer opp er dekkene til DD2. I 2016 kjørte vi på KZ dekk (DFM) og jeg ble enig med Geir Tony om at vi skulle fortsette på KZ hjul i 2017.  Nå viser det seg at det er blitt en misforståelse, og begge Rotax klassene er satt opp med LeCont LH03, slik som X-30 og Rok 125 Junior.

Jeg har snakket med Kartingseksjonens formann, og det er ingen problemer med å bytte fra LH03 til LP CIK Medium. Spørsmålet er da hva dere ønsker? Med CIK hjulene vil det gå litt fortere, dekkene rapporteres så langt å holde litt lenger enn LH03 ( men dette kan nok variere fra bane til bane) og selve kjørefølelsen er bedre og bremsepunktet senere. På den annen side er dekksettet kr. 140,- dyrere (Kr. 1.790,- mot kr. 1.650,-)

Jeg trenger synspunkter omgående siden første løp går allerede om 14 dager på Varna (29.4), så endrer vi hvis stemningen er for. Husk å melde dere på løpet!!.

På Varna leverte jeg også en Birelart/DD2 til ikke ukjente Kongsberg mann Hans-Peter Havdal.  Han var helt klar for å kjøre, og tok umiddelbart 3 pass på strak arm, d.v.s. siste passet ble ikke helt fullført. Det er noen år siden Hans-Peter kjørte kart sist, så dagen etter fikk jeg en SMS hvor det sto » Må være noe galt med den karten Svein, støl i hele kroppen i dag!» Tøft gjort, og Hans-Peter har lovet å stille på løp!

Da håper jeg riktig mange er klare for Varna.

Med hilsen Svein