RMC Dubai 2007

dubaiReportasje verdens finale Rotaxmax 2007

Erik Kvam og Glenn Fossen har mottatt sin deltakermedalje under avslutningsfesten som ble holdt av Rotax finalekvelden.

Dette var en meget bra tur med fint vær, god varme og mye fin kjøring.


 Det ble konkurrert i Max Junior, Max Senior og DD2 (tidligere RM1). Det var 72 førere som stilte til start i hver klasse og det kom førere fra 56 forskjellige land. Vi var 21 go-kart interesserte nordmenn som var i Dubai denne uken.
Erik Kvam kom direkte til prefinalen og hadde startspor 25, men var uheldig like etter at starten hadde gått og traff en kart som hadde vært utenfor banen og plutselig kom utpå sidelengs. Dermed ble hele forstillingen kjørt i stykker og prefinalen var over. I finalen måtte han dermed starte som nr.34. Rammen var blitt litt skjev etter smellen i prefinalen, dermed svingte den veldig godt i venstresvingene og meget dårlig i høyresvingene. Erik ble tilslutt nr. 24. Hadde alt vært optimalt hadde nok en plass blant de 15 beste vært innen rekkevidde.
Glenn Fossen slet litt under hele mesterskapet. Han hadde først en motor som ikke ville gå ordentlig, og da han fant ut av den var det chassiset som lagde litt problemer for han. En uheldig tidkjøring gjorde det veldig vanskelig å klare noen direkte prefinaleplass. Glenn kjempet hele tiden meget bra og nærmet seg tidene til de beste hele tiden, men motorene går helt likt, så å kjøre seg opp mange plasser er ikke lett. Glenn ble tilslutt nr. 16 i second chance.
Takk alle sammen for en veldig fin tur!

Bilder her