Det går mot avslutningen i Rotax Max Challenge

Hei alle sammen!

Det drar seg nå til mot høstfinalen i Rotax sine Cup’er.  Disse blir avgjort på Varna under Høstløpet. Vi minner om at i tillegg til at vinneren i Rotax Max Challenge får representere Norge i Verdensfinalen i Portimao i Portugal nå i November, så vil det bli trukket en ny Rotax Max motor med Up Grade kit blant de som har kjørt alle løpene, bortsett fra vinneren. Slik det ser ut, er det 4 førere dette gjelder, så vinnersjansen er faktisk 25%, betydelig mer enn i Lotto hvor den skal være 1 : 12.000 000.

Siden sist, og det er ikke mange dagene siden, har vi fått nok en ung DD2 fører med. Det er Tonje Rongved som har bestillt seg en ny DR/DD2 Evo. Motoren blir levert nå under Norges Cupen, mens rammen forhåpentligvis kommer neste uke. Samtidig må jeg rette opp i en stor feil jeg gjorde i siste «nyhetsbrev» der jeg helt glemte at Petter Rongved vant Production klassen på Sigdal og «knuste» SuperRock’en som stillte, til tross for 23 kg høyere vekt. Da var det mange som var imponert.

Husk at på Høstløpet vanker det både Gavebrev og store pokaler, samt som nevnt en ny motor i RMC. Det er bare å melde seg på!!!

Mvh Svein