Nye oppdateringer fra DD2‏

Hei alle sammen.

Det skjer stadig noe på DD2 fronten. Nå som det går 2 BirelArt/DD2 på Håsken, har flere fått opp øynene for hvor sprek denne karten er. På Klepp er det stadig 4-5 DD2’er på treningene, og det til tross for at de som har bestillt nye, ikke får sine chassis før i desember/januar.

Som kjent skal BirelArt levere kartene i årets Grand Final i Portugal i klassen DD2. Vi hadde håpet å kunne få ganske mange av disse, men det viser seg at de fleste allerede var solgt. Uansett er vi lovet noen, og det er allerede flere på listen (ja da Geir, du er på listen). med dagens kurs vil de komme på ca. kr. 53.000,-.  Vi er nesten nødt til å selge disse etter når folk har bestilt dem.  Her blir det nesten som å melde seg på til løp. Det er bedre å melde seg på, og så melde avbud hvis noe kommer i veien, enn at det er tomt når man endelig får bestemt seg.

Uansett vil det alltid være mulig å få tak i nye karter, men prisen blir jo en del høyere da…..

I øyeblikket vet jeg bare om to brukte karter.  Det er Ingvild Liseths DR som hun har vunnet samtlige løp hun har vært med i. Gangtid 16,4 timer og pris kr. 45.000,-. I tillegg kan Petter Rongveds DR/DD2 selges for kr. 50.000,-.  Denne har ikke gått så mye. Petter skal ha ny kart så snart den gamle er solgt. Det er tydelig at Rongved familien satser!

Dette var alt for denne gang.  Jeg kommer tilbake så snart det er noe å melde!

Mvh

Svein