Nyheter fra DD2/forslag til terminliste

Da er jeg kommet hjem fra årets ferie, og den som dukket opp første dag på jobb var Geir Antonsen fra Vestfold som kom for å hente sin nye BirelArt/DD2 fra Verdensfinalen nå sist november.

Disse kartene selger vi for kr. 53.000,- levert Grimstad, og selv om noen er solgt, har vi enda ledige igjen.

Så var det terminlisten. I år et NorgesCup lagt til vanlige løp, og hvor stor suksess dette blir er ikke godt å si, men uansett blir tidsskjemaet ganske anstrengt, og dermed mulighetene til å få med «vår» klasse Production desto mindre.  NC går over 6 forskjellige løp i løpet av sesongen.

Likevel undersøker vi om vi kan få til et løp (det første) på Klepp den 23.4. Dette er både første runde i Vestlandsmesterskapet og NC løp. Tilknyttet Klepp har vi ekstremt mange DD2 førere, og minst 10 av disse skal kjøre løp. I tillegg har vi flere andre DD2 førere på Vestlandet, bl.a. 3 fra Bergen. Vi er derfor i kontakt med Ingvar Kirkhus for å se om vi kan få skviset inn Production her.

Nå tror jeg vi skal forsøke å holde oss borte fra NC løp så godt vi kan, og blant løpene som da er aktuelle, kan vi plukke fra de følgende:

24.9    Varna, Høstfinalen

Vi kan ikke kjøre alle disse løpene, men jeg vil gjerne ha tilbakemelding fra hver og en av dere om dere har planer om å kjøre, og om hvilke datoer som passer, evt. andre løp i terminlisten. Terminlisten ligger på ww.bilsport.no, klikk på Kalender. Når det gjelder Bergen og Kongsberg, så kan disse kjøres som separate løp slik det ser ut i terminlisten, og da er det billigere i og med at man er på plassen.

Det er nå solgt godt over 30 DD2 her i landet, så et felt på 15 burde være mulig å stille. Vi har også komplette karter vi kan leie ut for et løp, så det er bare å gi beskjed.

Husk at i 2016 vil vinneren av DD2 Cupen få representere Norge i Verdensfinalen, og vi vil i tillegg har gavekortpremier på henholdsvis kr. 15.000,-, 10.000,- og kr. 5.000,- til de tre beste.