DD2 til Torleif Rafoss‏

I dag dukket Torleif Rafoss (far til Andrine) opp hos meg her i Grimstad. Og han gikk rett på sak, han skulle ha en BirelArt/DD2, og det på timen. Da var det bare å plukke sammen kart og dekk og bære ut i bilen til Torleif. Nesten det beste av det hele er at Torleif har tenkt å kjøre løp, og blir mest sannsynlig å se på Klepp under det første løpet der 23. april.

torle

Da er 5 av 10 stk Birelart/DD2 fra sist novembers Verdensfinale levert, i og med at Jan Tore og Kim Rino Weire var innom på fredag og hentet med seg en kart til lokal rallyfører Svein Frustøl. Frustøl skal bl.a. være med familien Weire til Genk på treningstur om kort tid, så her går det unna.

Til de 5 siste kartene har jeg 4 som har sagt de skal ha, samt 2 som vurderer å kjøpe. I tillegg har vi noen som har vært i kontakt og som uttrykker interesse, men nå begynner det å bli veldig kort tid til en bestemmelse må tas. Det må nødvendigvis bli «førstemann til mølla». Det skal stå 2 karter igjen i Italia hos Birel Art (av totalt 78 stk) som jeg nå forsøker «å slå kloa i». Noen har også forespurt om leie av kart i sesongen, men blir alle solgt, så blir dette vanskelig.

Kommer snart tilbake med mer.   Kirkhus i Stavanger har solgt mange nye DD2 karter, og BRP har lovet meg å sende motorer denne uken. Hvor mange vet jeg først når jeg får fakturaen.