KNA Landsmesterskap på Varna den 18.6-2016

Hei alle sammen!

 

Nå nærmer det seg KNA Landsmesterskap på Varna den 18.6 og ikke minst påmeldingsfristen. Dette er siste løp for DD2 før ferien, og i 2015 var vi 10 stk DD2 på dette løpet. I år er det solgt dobbelt så mange karter, så vi burde kunne mønstre langt mer enn 10 stykker. Varna er kjent for sine flotte premier, og Høstløpet som avslutter sesongen er et «Pokalgilde» vi ikke ser andre steder. Men nå gjelder det Landsmesterskapet hvor vi har vårt 4.de RMC løp for DD2 av totalt 7 løp.

 

Ingen ting er avgjort ennå. Blant de som kan komme til Verdensfinalen i Italia i Oktober er både Petter Rogved, Kim Rino Weire, Sindre Møyland og i det siste har Nikolai Stien meldt seg på, bl.a. med knallsterk banerekord på Håsken sist helg.

 

Ennå så langt i sesongen savner vi gamle helter som Morten Randar, Helge Bjørløw, Torleif Rafoss, Torill Stjern og noen nye som burde komme med, f.eks. Morten Halvorsen fra Bergen og Gjøran Hårtveit fra Vennesla.

 

Selvsagte startende bør være Torstein Balto og Tonje og Petter Rongved, mens det ryktes at Per Rasmussen skal selge sin DD2 (Per er 73 i år) til en lokal fører jeg snakket med sist lørdag, og som hadde planer om å stille på løp. En av Vamoens driftige sjeler, Atle Vik, har avtale med Tor Steinar Aamodt om leie av en av hans DR karter, og Knut Inge Eigestad fra Skien har lagt ut sin 2014 DD2 til salg for rimelige kr. 34.900,- i den hensikt å kjøpe en nyere BirelArt fra siste Verdensfinale for så å kjøre løp.

Daniel Mikkelrud kjørte jo mye i 2015, og da jeg snakket med ham i helgen, så sto det bare på litt «småsveising» på rammen, så stilte han gjerne opp. Da er det bare å sende oppfordringen videre til Roar og Rune Mikkelrud om å få dette gjort! Vi savner Daniel på banen i år i DD2!

 

Vi er med andre ord mange nok, men så lenge mange prioriterer «galt» og gjemmer seg på hver sin hjemmebane, blir feltene litt for tynne. Jeg savner å se Morten Randar komme inn med «god» ansiktsfarge etter et heat på Varna!

 

Sees vi på Varna 17-18 Juni?