Nok en DD2 solgt

Det ble ikke så lenge det var tyst fra meg. Som kjent hadde vi en demo på Håsken sist lørdag, og allerede på tirsdag kom Per Hansebråten innom meg her i Grimstad. Per var ivrig «tester» på Håsken, og en av de som bestemte seg for DD2 der.

«Problemet» med Per var at han måtte ha karten omgående, for han ville kjøre dagen etter. Så det var bare å finne setestørrelsen og å begynne å montere. Der røk min treningskveld, men det gikk bra, så onsdag var det bare å legge på nye dekk og å fylle vann og bensin og starte. Bytting av drevsats fra Portimao ventet jeg med til Per kom på ettermiddagen, slik at han skulle se hvor lettvint det var.

Per er 62 år og kjørte for meg på begynnelsen av 1990 tallet, så det er 25 år siden han har kjørt kart, men det er tydelig at han har vært borti det før, for det var ingen nybegynner som satte seg i karten på onsdag ettermiddag på Vamoen.

Noe av det beste med Per er at han er konkurransemann og han vil kjøre løp neste år, selv om han vet han ikke kan hamle opp med de beste ung gutta, eller kanskje lurer det et lite håp innerst inne?

Dette var BirelArt nr. 10 av de 12 jeg tok hjem i år. D.v.s. at jeg har 2 igjen, en lik de andre til ca. 56.600,- med nye dekk og «norsk» utveksling, og en som jeg har byttet nytt rammerør på, som jeg må ha ca. kr. 66.000,- for.

Jeg forsøkte å bestille flere fra Italia (Sarno) GF løpet nå i oktober, men jeg får bare 2 stk da nesten alle var solgt allerede nå før løpet har gått. Eksakt hva disse vil komme på, vet jeg ikke. De har gått opp noe, og i tillegg får jeg ikke akkurat noen «mengderabatt» på 2 stykker. Uansett, langt billigere enn en ny blir de jo.

 

I forbindelse med endringene for 2017 på Evo motorene, vedlegger jeg  «spørsmål og svar» skriv fra Rotax som skulle besvare de fleste spørsmål. Er det noen uklarheter, så ring meg gjerne, jeg er nemlig ikke daglig på facebook- har for mye å gjøre til det. Minner også igjen om at jeg er i Sarno 15 – 23 oktober.

 

Mvh Svein