Snart er det Håsken

Bare en liten påminnelse. Påmelding til løpet på Håsken er åpen og man melder seg på ved http://www.gokartrace.no/. I skrivende stund ligger klassene Max og DD2 ute som en klasse, men dette har organisator lovet å endre. Meld dere på slik at alle ser at her blir det stinn brakke.

I forrige «reportasje» fra Varna kom jeg i skade for å si at Martin Ellegård hadde snurret. Det var ikke Martin i X-30 som snurret, men Glenn Rumohr Granum i Rotax. Jeg er blitt gjort oppmerksom på «at Martin snurrer ikke»! Så det så! Beklager Martin!

Sist helg var det løp i Sigdal i 22-23 varmegrader og nydelig vær. Vi hadde ingen Rotax med, men stilte med 3 DR førere i X-30. Her vant Sander Strandbråten tidkjøringen og første innledende, mens Ruben Kverkild krøp nærmere og nærmere teten sammen med Martin Ellegård. Det var fryktelig tett og slik sette kunne hvem som helst av Tobias Nyberg, Adrian karterud, Jonas Bakkerud helgevold, Petter Sæves Waskaas, Marius Solli Poulsen eller Christoffer Schwabe vunnet. Til slutt ble det Martin Ellegård som gikk først over mållinjen med Ruben Kverkild på 4. og Sander Strandbråten på 5 plass.

På Roskilde Ring i Danmark var Theo Eriksen med i den danske Rotax serien i Rotax Mini, og hadde en rekke plasseringer helt i toppen disse 2 dagene, bl.a. flere 2. plasser i heat, og ble tilslutt nr. 3 i finalen etter å ha blitt kjørt av bare noen få runder fra mål. Gratulerer Theo! Dette er supert kjørt av en første års fører i Rotax Mini mot flere eldre førere.

Vi var også representert der nede i DD2 med Arendalsgutta, Per Rune Hansebråten og Kurt Olsen. Per hadde tenkt å kjøre løp, men fikk ikke starte da han har siste type ledningsnett, og det er ikke tillatt i Danmark i DD2 Master. Når man har 8 Rotax klasser som i Danmark, kan man gjøre dette, bl.a. for å «tømme lageret» for gamle løsninger. Imidlertid fikk de god mottakelse av våre danske venner, og de fikk lov til å trene, så begge gutta var godt fornøyd da de kom hjem. Nå har du påmeldingsadressen til Håsken Per, så nå er det bare å melde seg på.