Nå er det løp igjen !

Da er vi snart i gang igjen. Første RMC løp av 8 går på Klepp 21.4, så jeg håper å se mange det. Kort og greit løp, ingen trening på fredag. Allerede god påmelding både i DD2 og Rotax Max 8 til å være en uke igjen til løpet. Klikk dere inn på http://klepp.kna.no og meld dere på.

Noen er kanskje ikke klare ennå, mens andre har kjørt en stund. Jeg har fått rapporter fra Genk hvor bl.a. Marius Solli Poulsen var å trente med sin BirelArt DD2 sammen med Sivert Møyland med helt ny DR DD2. Begge fikk mange timer på banen med stort sett bra vær og føre. Jonas Bjørge var i Italia med sin DD2, og der var også Morgan Kristiansen i Rotax Max. Leo Ildgruben var også i Italia, men ble nokså frustrert over motorproblemer i klassen han hadde tenkt å kjøre, så han kjøpte like godt en Max motor, og stiller selvsagt på Klepp

Jeg vedlegger noen tekniske tips fra Rotax. Mootorene er avhengig av god spenning på batteriet, så husk å lade, og sjekk gjerne spenningen med et voltmeter. Er det noe problemer ellers, så kan det fortsatt være startbryteren fra 2017. Her kommer det forøvrig en forbedret utgave i løpet av våren.

TECH TIPS 01 2018 04 13 MISFIRE PREVENTION