Snart er det Varna

Løpene kommer tett som hagel nå i starten. På Klepp er det veldig bra påmelding, særlig i Rotax Max med 15 stykker. Løpet går til helgen, men allerede lørdag kveld den 21.4 er det påmeldingsfrist for løpet på Varna på www.varna.no helgen etter. På Varna begynner det å bli bra påmelding i DD2, mens det er tynt i Rotax Max, bare 5 stk i øyeblikket. Her håper vi at noen av vestlendingene som kjører på Klepp skal melde seg på. Det er tross alt ikke SÅ lengt til Varna. Samtidig savner jeg flere av de østlendingene som har kjøpt seg ny motor i vinter, samt flere av de som var med på de fleste løpene i fjor.
Etter Varna er det «hele» 14 dager til neste løp 12.5 Jonas W bråtens Minneløp på Sigdal. Så 3 uker senere Håsken Grand Prix i Andebu ved Tønsberg. Terminlistens sammensetning gjorde at 6 av våre 8 RMC løp kommer før sommeren, så her er det bare å hive seg på.

Vi sees på Klepp, og SÅ SEES vi på Varna!