Marius Solli Poulsen stilte i Euroserien i Rotax

Bare et lite referat fra første runde i årets Euroserie i Rotax. Løpet gikk på Genk og en av årets nykommere i DD2, Marius Solli Poulsen stilte som eneste fører fra Norge. Jeg hadde tett telefonisk kontakt med pappa Tommy gjennom hele helgen, og selv om det manglet en del på farten i begynnelsen, fant vi ut av dette i løpet av treningene. Selve løpet med ca. 29 startende var for Marius sin del preget av en del crash foran ham, som han klarte og stoppe og unngå, men som resulterte i at mange kom forbi i flere av heatene. Dette ga dårlig startspor i finalen, men resulterte likevel i en finaleplass midt i feltet, og med besterunder kun ca. 0.5 sek bak de beste, og det må være bra for den føreren i feltet som vel hadde kjørt minst DD2.

Full av pågangsmot og mange erfaringer rikere stiller Marius på Varna i helgen. De ser også frem til neste runde i Euroserien i Kristianstad i Sverige den 8-10 juni. Det er nå åpnet for påmelding, og Sverige er ikke langt borte, så det hadde vært moro hvis flere hadde meldt seg på, både i Max og DD2. De som vil høre mer om løpet kan sikkert ringe Tommy (på kvelden) på tlf 93801430, også om påmelding, eller meg.

For Marius som for flere andre, lokker Brasil i det fjerne.
Hilsen Svein