Terminliste 2019

Hei alle sammen.

Nå, midt under Verdensfinalen i Rotax, dukker terminlisten opp fra NBF, og det er tid til å begynne på neste års RMC. Verdensfinalen vil gå i Europa, og dermed noe tidligere enn før. Tid og sted vil bli annonsert senere.
Men aller første må jeg få rette opp i en feil jeg har gjort i forbindelse med årets RMC. Ved en regnefeil fra min side, ble Morgan Kristiansen utnevnt til 3. mann i Rotax Max, mens riktig person var Erlend Slettemoen Haga. Disse er selvsagt for lengst informert, og gavekort kreditert rett mann, men uansett en stor unnskyldning til Erlend.
En annen nyhet, en gledelig sådann, er at det nå går en del nye Max motorer til Rogaland, og Ingvar melder nå at de har 12-13 Max førere på Klepp, selvsagt en blanding av hobbyførere og førere som skal kjøre Vestlandsmesterskapet, og forhåpentligvis også noen som kommer til RMC løp som går på Østlandet.

I DD2 kommer Kim Rino Weire tilbake. Det styrker DD2 miljøet både på Vamoen og i RMC løpene.

Så tilbake til terminlisten, som er vedlagt. Aktuelle datoer vi kan velge fra er så vidt jeg kan skjønne følgende:
27.4 Varna
05.5 Trøgstad
11.5 Sigdal
25.5 Bergen (VM)
eller
25.5 Kongsberg
01.6 Andebu
08.6 Rudskogen
15.6 Varna (landsmesterskap)
10-11.8 Toveisen Kongsberg
17.8 Klepp (VM 3)
24.8 Andebu
31.8 Rudskogen
21.9 Varna

Vi må så bestemme både hvor løpene skal gå, og hvor mange. Normalt har vi hatt 7 løp hvorav 5 teller, mens vi i 2018 hadde 8 løp, også med 5 tellende.
Så spørsmålet er både hvor , når og hvor mange. Stian vil ha 6 stk X-30 Challenge løp, og dato for disse blir offentliggjort tirsdag til uken. Det er jo ekstra stas med store løp, så vi får se om ikke det er lurt å legge de fleste RMC løpene til samme datoer.

Mitt forslag er foreløpig følgende:
27.4 Varna
11.5 Sigdal
25.5 Bergen
01.6 Andebu
15.6 Varna
17.8 Klepp
24.8 Andebu
31.8 Rudskogen
21.9 Varna

I så fall blir det hele 8 løp, som i 2018. 4 løp før sommerferien og 4 på høsten. God avstand mellom løpene på våren og alt for tett på høsten! I tillegg er det enkelte som, spesielt i DD2, har motforstillinger både mot Sigdal og Kongsberg, først og fremst på grunn av kerbs som ved uheldig treff kan ødelegge chassiet. Dere må være med å bestemme.
Dere må gjerne diskutere på FB, men jeg er avhengig av direkte tilbakemelding enten på telefon 93234025 eller på mail sg@rotax.no, da jeg ikke orker å sitte ved pc’en hele kvelden. Jeg regner vi må ta noen runder på dette.

Med hilsen

Svein