Veien videre……..

Sommeren og høsten 2018 hendte det at det kom folk til meg som hadde hørt at ”jeg skulle slutte” med karting. Nå var dette nytt for meg, og det var ikke mulig å finne ut hvor ryktene stammet fra.
Uansett passerte jeg 70 år sist høst, jeg har holdt på med karting i 32 år, og jeg har ikke tenkt ” å plage” dere i 30 år til. Nå er situasjonen den at jeg har fryktelig mye varer på lager, og dette må jo forsøkes omsatt på ett eller annet vis. 2019 sesongen, og sannsynligvis 2020 vil derfor gå som vanlig med RMC løp, NM og SommerCup, men jeg håper å kunne hoppe over et og annet mindre løp ellers.
I første omgang ser jeg meg etter noen som kan hjelpe med med BirelArt, fortrinnsvis på Østlandet, med mål om å overta agenturet på sikt. Jeg er i utgangspunktet IKKE ute etter en far med barn som ønsker å kjøre billig et par år, men en som seriøst ønsker å begynne med karting som en attåt næring.
Gravdahl Motor har flere interessante agenturer, som kan følge med hvis interessen er tilstede.
Mange sier ”hvorfor selger du ikke hele firmaet”? Det kunne være en forlokkende tanke, men jeg vet ikke hvor realistisk det er. Slike penger tror jeg ikke finnes der ute(?).
Uansett, dette var bare en liten orientering slik at det ikke er behov for de store spekulasjonene som går over mitt hode, og som oftest ikke har noen rot i planene jeg har. Skulle noen ha interesse, så er det bare å ringe på 93234025 eller ta kontakt på et løp.

Vi sees i løpet av sesongen