Snart er det løp

Hei igjen alle sammen!

Da begynner det å nærme seg årets første løp, Vårløpet på Varna 27.4. Påmeldingen er åpnet, så her er det bare å melde seg på. Som jeg alltid har sagt, skulle det komme noe i veien, så er det bare å melde seg av. Viktig at alle ser at folk har tenkt å stille.

I Rotax Max og Girlpower er Varna første løpet, og i Girlpower har vi i år fått en sponsor som sørger for skikkelig store pokaler. Vi har vært tomme for Max motorer en stund, men i dag fikk jeg beskjed om at nye er på vei inn, men sannsynligvis ikke her i Grimstad før over påske, skjønt i det er en liten mulighet for onsdag før skjærtorsdag.  Batterier kommer i samme sendingen, da vi dessverre har vært tomme for dette også i ca. 3 uker.

I DD2  har vi akkurat levert 2 nye DR/DD2 til familien Wikne på Vamoen, og Kim Rino Weire er ganske klar med sin nye DD2. Han venter bare på batteri…

I denne klassen er det også viktig at vi stiller opp. Det var bare litte grann om å gjøre at vi fikk NM i klassen. Det får vi neste år, men da må vi kjenne vår besøkelsestid i år. Som kjent får vi kjøre RMC løp under NM, og sponsorer har sørget for kjempepokaler samt mange tusen kroner i pengepremier.  Nikolai Stien er litt usikker på deltakelse i Norge i år, opprinnelige planer var vel utlandet, men nå har han kjøpt seg leilighet og lånt masse penger, så vi får se hva det blir til.

Vi undersøker mulighetene for å kjøre en DD2 Cup i Norge, Sverige og Danmark i 2020. Denner er tenkt å gå over 3 løp, ett i hvert land, fortrinnsvis i kortest mulig avstand fra Østlandet. Helt uoffisielt har jeg Håsken, Gøteborg og MidtJysk i tankene. Et mulig problem er svenskenes 25 års aldersgrense, men den er forhåpentligvis borte til neste år.  Jeg holder dere orientert.

Med hilsen

Svein