Hei alle sammen!


Da står Sigdal for tur med 13 stk påmeldt i Max og 8 stk i DD2. Om ikke annet så kommer det seg. Også denne helgen er det GirlPower Cup med mange jenter.  Som nevnt flere ganger, så er jeg i konfirmasjon til mitt barnebarn Agate, eldste datter av Bjørn, så dere må greie dere uten meg, men Servicesenter Øystein Kristiansen fra CRG Norge har med deler fra både meg og B & V, så jeg håper alt går bra.

Neste løp for meg blir RMC i Bergen 25. mai, og der stiller nok mange vestlendinger som synes Østlandet er langt borte. I Bergen er det ikke DD2 som RMC løp, kun som VM klasse, men til gjengjeld er det nå gikk klarsignal til at DD2 skal få kjøre alene i RMC på Klepp 17.8. Vi takker Klepp og VM arrangørene for dette, og satser på at DD2 blir et fast innslag i Vestlandsmesterskapet (VM) fremover.

Så minner jeg igjen om at løpet 27.4 på Varna i DD2 blir erstattet av et løp på Håsken 25. august.

Med hilsen Svein