RMC Sigdal 2019

Da er nok et RMC løp ferdig. Denne gang på Sigdal under vekslende værforhold. Siden jeg ikke var tilstede, kan jeg ikke bidra med noen beskrivelse av utviklingen iløpene. Jeg bare ser av resultatlistene at det var noen utfordringer, noe det alltid er på regn.
Rotax Max klassen domineres nå av vestlendinger,og de er jo tradisjonelt gode på regn, selv om heller ikke de får trent på regn vis det ikke regner. Tobias Verlo ser ut til å ha tatt kommandoen, selv om Sindre Haga vant Finale 1. Morgan Kristiansen er også der oppe helt i toppen, og det skal bli interessant å følge flere av disse utover i sesongen.
Nykommer Kristoffer Guttormsen fikk kjørt av en spindel tidlig, og fikk ikke kjørt finalene, men vi håper å se ham igjen, om ikke i Bergen, så ihvertfall på Håsken 1.6.

Jentene er med og kjører bedre og bedre. De er også med i GirlPowerCup. Håper vi får se Lise Marie på de neste løpene.

I DD2 seiler Sivert Møyland opp som en het kandidat til VM tur, men det er mange løp igjen. Ellers meldes det om tettere racing bak Sivert enn på lenge, så på Sigdal var det interessant å følge heatene. Erlend Øxseth hadde et kjøreuhell i innledende og fikk ikke kjørt finalene, men deler er sendt, så han er nok klar ganske snart.

Dere i Max klassen ser jeg i Bergen 25.5, og vi sees alle på Håsken 1.6, siste anledning til å kjøre løp der før NM.

Med hilsen

Svein