RMC BERGEN

Hei alle sammen, og takk for en hyggelig, men småvåt lørdag i Bergen. Yr viste opphold med værgudene skulle absolutt ha vaskedag i Bergen også under vårt RMC løp i Rotax Max og Girlpower Cup. Jeg synes de vasker veldig mye i Bergen.
Med regn kommer noe mer tilfeldige resultater. Det var flere som hadde problemer, sannsynligvis pga vått vær, men ødelagt starter og ødelagte heat når tenningen la av. Fryktelig frustrerende, men vi får bare glede oss til en tørr (?) helg på Håsken førstkommende. Der er det pga Kristi Himmelfartsdag trening både onsdag, torsdag og fredag før selve løpet på lørdag.
Fra selve løpet la jeg selvsagt merke til at Tobias Verlo var best gjennom hele dagen. Bak tobias kjempet Morgan Kristiansen med Haga brødrene, og i siste finale var rekkefølgen Tobias, Erlend Slettemoen Haga, Sindre Slettemoen Haga og så Morgan.
Bak disse kom først Martin Ueland, Morten Torsland og så Nora Hammerstad.
Denne gangen var det hele 5 jenter med i GirlpowerCup, men været gjorde at i siste finale kom bare tre av dem til mål. Både «Super»Mina og Lise Marie Johansen måtte gi opp for værgudene. Lise Marie hadde ikke kjørt på banen i Bergen siden hun kjørte Yamaha for noen år siden, og har nesten ikke kjørt kart på over halvannet år pga en skade. denne gangen kom hun vel knapt nok til mål i noe heat, så hjemturen var nok ikke veldig preget av haleluljastemning, men dette er noe vi alle har opplevd, så det går over. Husk 80/20.
En annen som slet litt innledningsvis, men kom seg etter hvert, var Joakim Lunner Bruland. Han er nå kommet opp fra Mini og er fersk i stor kart, og i tillegg kjørte han Rotax for første gang. Selvsagt uvant, men han kan jo banen, så på tørt blir det nok andre boller når han bare får noen flere runder under beltet.

Alltid hyggelig å komme til Bergen hvor jeg har fått min egen plass på «haugen» med god utsikt over hele depoet. Selv dro jeg rett hjem og landet i Grimstad kl. 0400 på morgenen til søndag, overraskende sprek etter en tur på nesten 9 timer, hvor jeg bare så en katt og 2 harer.

Håper å se dere på Håsken til helgen.

Girlpower pallen
Rotaxmax pallen