KNA Landsmesterskap på Varna

Et lite referat fra Varnas Landsmesterskap den 15. Juni.

Det var jo ikke RMC løp på Varna denne helgen, så ingen Rotaxer var med. Likevel var flere av mine beste førere med i både 125 Junior ROK og X-30.
Jeg hadde også med noen nybegynnere i Cadetti og Mini, men ikke så mange i år da jeg har vært litt «tilbakelent» med chassis salg i 2019, til tross for at vi har meget gode chassis i både BirelArt og DR.

I 125 Junior ROK kretset min største interesse først og fremst omkring Kristoffer Andresen som også i 2019 kjører en ny BirelArt S10. Chassiet fungerer meget bra, og Kristoffer var hele tiden blant de 4 til 10 beste, og i Finale 2 fikk han en soleklar 3. plass etter Felix Heiberg, som vant, og Alexander Borgersrud på annen. Mina Louise Nilsen pedersen med DR ble nr. 6, og var sikkert ikke helt fornøyd med det, men det er mange gode i år i denne klassen, så konkurransen er knallhard.

I X-30 er også konkurransen hard med bl.a Christoffer Swabe, Tobias Nyberg og Sondre Kvilekval. Av «mine» vant tilslutt Martin Ellegård med Ruben Kverkild på 4. plass, begge med DR.