RMC Klepp 17.8

HEI ALLE SAMMEN.

Da har vi kjørt VM og RMC på Klepp. Vekslende vær som varslet, men mesteparten av løpene gikk likevel på slicks. I DD2 hadde vi bare 5 deltakere, og selv om det kan ta et par runder før Sivert drar fra feltet, så øker han stadig avstanden til forfølgerne, og med slicks på vått føre i finalen økte han mer enn han gjorde på tørt, så det viser klasse .Spenningen lå derfor i konkurransen blant de som kjempet om de neste plassene. Ingen av disse ga ved bordene, og ikke minst Christian Nilsen ville vise at dette var hans hjemmebane. I finalen gikk det hardt for seg, og Christian måtte av banen, og et tok litt tid å komme innpå igjen. Men Christian er ikke av dem som gir seg, så han fullførte med stil. Andreplassen i begge finalene gikk til alltid hardtsatsende Thomas Bakke Johnsen som også bruker innsiden av hodet når han kjører.
Allerede til helgen er det nytt RMC løp på Håsken. Dette er et erstatningsløp for Vårløpet på Varna hvor vi var for få til å få kjøre. Påmeldingsfrist er 19.8 før midnatt, og det er plass til flere i alle klassene. Kom igjen, meld dere på!

GirlPower Cup

Mina hadde ikke anledning til å ta turen til Klepp, og det kunne Lise Marie heller ikke. På den andre siden kom 3 av 4 jenter fra Stavangerområdet, og de kjører bedre og bedre. Denne gangen vant Tuva foran Benedicte, mens Tiril måtte av banen på runde 8. Vi har flere GirlPower løp, så jeg håper vi etterhvert får se alle kjøre mot hverandre.

Rotax Max.

For min del lå nok spenningen i Maxløpene. I flere av heatene var det mer eller mindre 5-6 førere som kunne vinne. Denne gangen var Mathias Malmin tilbake med Max, og vi vet jo han er rask. Sammen med Tobias, Morgan, Thomas, Morten, Livar, Martin og Leo skiftet de stadig på plassene. Tobias vant første finale, mens Erlend vant Finale 2. Bak disse ble det kjørt hardt, og i finale 2 ble både Morgan og Mathias stående, da ingen av dem ville gi seg. Etter Erlend fulgte Tobias, så Morten Torland og Thomas Håland i finale 2. Pappa Gaute Bøe stilte også med sin Max, men hadde som ventet ikke noe å stille opp med mot datteren Benedicte. Uansett veldig sporty gjort av Gaute.
Neste RMC løp i Max er på Rudskogen om 14 dager, men det er bare en uke til påmeldingsfristen går ut, så det er bare å hive seg på. Noen har også meldt seg på til Håsken løpet i Max, selv om det ikke er RMC løp, og det går selvsagt bra. Godt med kjøretrening!