Nyheter fra Grand final/Nyhter for 2020

Hei alle sammen.

Da er vi alle tilbake fra Sarno, og her vil komme flere referat/nyhetsoppdateringer, da jeg føler at hvis jeg skriver alt for langt, blir det for mye for noen, og de leser ikke alt. Det er noen ganger dumt.

Først og fremst har Rotax besluttet at gamle motorer ikke kan brukes i 2020. D.v.s motorer med aluminiumsfarget motorblokk.

Dette gjelder Internasjonalt. Her i Norge har jeg fått tillatelse til å utsette dette ett år. D.v.s. at for 2020 blir det ikke noen endring i Norge, men det er viktig at de som nå fremover kjøper brukte Rotax motorer, er klar over at de kun vil kunne brukes som treningsmotorer fra 2021. Nok et argument for å kjøpe ny Evo motor.

Reklamasjonene på Rotax har gått ned 50% siden 2017, så de er på vei mot noe veldig bra. Tidligere var det nesten bare motordrev som ikke hadde garanti, nå utvides listen til også å omfatte noen andre slitedeler, nemlig clutchtrommel og batteri. Batteriene blir levert med separat syre som dere må fylle selv, men i lastebilen har jeg alltid med 2-3 batterier som er syrefyllt og oppladet, for på banen haster det jo.

Det kommer som sagt flere rapporter de nærmeste dagene, jeg må bare få sendt noen av bestillingene som ligger først. I dag mandag har jeg forøvrig solgt 2 nye Max motorer som sendes omgående. Disse gikk til Østlandet.

Tror det blir et godt Rotax år i 2020.