Terminliste 2020 med Girlpower

Hei alle sammen!

Først litt påminnelser: Husk å ta inn batteriet og lad det gjentatte ganger gjennom vinteren. Jeg skal greie meg selv om jeg ikke selger en haug batterier til våren. Så er det tid for overhaling nå som det er litt stille. Ta kontakt med ditt Servicesenter eller kontakt meg. Jeg kan gjerne vente med å sende tilbake motor og regning til du skal ha ut motoren til våren. Det viktigste for meg er å få gjort unna mest mulig arbeid før «vårsjauen» begynner. NB! Er på ferie 1. feb. til 15.feb.

Terminliste:
Tror jeg har bestemt meg nå, men tar forbehold om at alle arrangørene godtar å kjøre RMC slik jeg søker om.

I Girlpower har vi også i 2020 fått en pokalsponsor, og vedlagt ser dere bilde av sammenlagtpokalene som allerede er kjøpt inn. For å få mest mulig eksponering av GirlPower kjører vi GP i alle 7 løp, men som i Max vil kun de 5 beste telle, så dere MÅ ikke kjøre alle løp, selv om de som gjør det kanskje har best sjanse til å vinne.

Her er listen. Husk forbehold om godkjenning fra arrangørene.

02.05 Varna Vårløpet RMC Max og GirlPower
23.05 Andebu Håsken GP RMC Max og GirlPower
30/31.05 Rudskogen Pinseløpet RMC Max og GirlPower
08/09.08 Kongsberg (2 løp) 2-Veisen RMC Max og GirlPower
29.08 Klepp VM RMC Max og GirlPower
19.09 Varna Høstløpet RMC Max og GirlPower

Det var 7 løp hvorav de 5 beste teller. Mellom Rudskogen 30/31 Mai og Kongsberg 8/9 August har vi NM på Rudskogen 26 til 28 juni samt 4 SommerCup løp i juli. Hvis ikke dette holder, så er det mange løp i Sverige og Danmark. Verlo familien kan tenke seg til å ta noen løp i Danmark, så ta gjerne kontakt med Øystein på tlf. 95868288. Det er alltid hyggelig å dra noen flere sammen!

Med vennlig hilsen
Svein