Terminliste DD2 2020

Hei alle sammen.

Selv om det enda er noen løse tråder, begynner ting å komme på plass. Blant nyhetene er at Nikolai Stien er tilbake. Han kjørt i første omgang BirelArt for BirelArt Baltic i Spania denne helgen. Planene for resten av året avhenger litt av hvordan det går der nede.
I Norge overtar Emil Antonsen Motorsport CRG agenturet fra 2021, men begynner allerede nå forhandlersamarbeidet med Kåre Thunem for denne sesongen. De har søkt om forhandlerstatus for Rotax, noe de selvfølgelig får. Jeg tror det blir veldig bra å ha en forhandler som jobber aktivt for Rotax på det sentrale Østlandsområdet, ikke minst for Rotax Max klassen, som jo har blitt veldig stor på Vestlandet.
Eller så ser det ut til at flere som ikke var med i 2019 nå kommer tilbake og vil kjøre løp i 2020 i DD2.
Så var det det med terminlisten da. Det har jo vært et fokus på kostnader i vinter, bl.a. på dekk. For å ikke få for mange løp, velger vi å gi NM på Håsken 23.5 RMC status. Så er det et dilemma med hensyn til Rudskogen 30/31.5. Dette løpet kommer kun en uke etter NM, noe som av erfaring ikke er gunstig i forhold til deltakerantall. I tillegg kolliderer det med VM i Førde samme helg. Jeg har etter mange telefonsamtaler valgt og stryke Rudskogen av redsel for at det vil bli avlyst, og legger løpet til Varnas KNA Landsmesterskap den 13.6. Dermed får vi en bedre spredning mht datoene, og sjåførene på Vestlandet som ønsker å kjøre VM i Førde, kan gjøre det.
Siste nytt: Torleif Rafoss var som annonsert innom 19.2 og hentet ut en DD2 til sin datter Andrine. Dette er karten Nikolai kjørte og vant så mye med i 2018. Dessverre kjører Andrine RallyCross den helgen det er NM på Håsken, men Torleif lover at vi får se henne i flere andre løp.

Da blir terminlisten for DD2 i 2020 forhåpentligvis seende slik ut.

  • 9.5 Sigdal RMC DD2
  • 23.5 Håsken NM RMC DD2
  • 13.6 Varna KNA Landsmesterskap RMC DD2
  • 8.8 Kongsberg 2-Veisen RMC DD2
  • 9.8 Kongsberg 2-Veisen RMC DD2
  • 29.8 Klepp VM RMC DD2
  • 19.9 Varna Høstløpet RMC DD2

Grand Finale med sammenlagt pokaler og utdeling av Billetter til Verdensfinalen i Baharain.

Med vennlig hilsen

Svein