Det skjer mye for tiden

Hei alle sammen.
Jaja, det skjer mye for tiden. Ikke bare plages vi med Corona, noe som fører til avlyste treninger (foreløpig), og nå er NM avlyst for 2020. Dette siste hadde ikke noe med Corona å gjøre, men mer med holdningen til norsk karting hos noen av medlemmene av kartingseksjonen. Tragisk for seksjonen, og tragisk for oss andre. Så får vi se hva vi kan få ut av det, hvis det overhode blir tillatt å arrangere løp i 2020.
Mitt utgangspunkt blir da terminlisten jeg sendte ut sist, og fordi det kommer stadig nye navn på listen, vi selger stadig Rotax motorer, så gjentar jeg listen her. NM går som kjent tilbake til å være Håsken Grand Prix med trening torsdag og fredag pga Kr. Himmelfartsdag på torsdagen.

Da gjentar jeg terminlisten fra forrige brev. Samtidig jobbes det med å få til et NM i Norge i år. Det vil i så fall bli arrangert i august før skolen begynner. Skal vi få til det, må noen svelge en hel kamelflokk, eller styret i NBF må trå til og nettopp gjøre det, nemlig styre.

 • Terminliste Rotax Max:
 • 02.05 Varna Vårløpet RMC og GirlPower
 • 23.05 Håsken Håsken Grand Prix RMC og GirlPower
 • 13.06 Varna KNA landsmesterskap RMC og GirlPower
 • 08.08 Kongsberg 2-Veisen RMC og GirlPower
 • 09.08 Kongsberg 2-Veisen RMC og GirlPower
 • 29.08 Klepp Vestlandsmesterskap RMC og GirlPower
 • 19.09 Varna Høstløpet RMC og GirlPower

Under Høstløpet har vi den store avslutningen med sammenlagt pokaler og utdeling av Billetter til Verdensfinalen i Bahrain.

 • Terminliste Rotax DD2:
 • 09.05 Sigdal Jonas W. Bråtens Minneløp RMC
 • 23.05 Håsken Håsken Grand Prix RMC
 • 13.06 Varna KNA Landsmesterskap RMC
 • 08.08 Kongsberg 2-Veisen RMC
 • 09.08 Kongsberg 2-Veisen RMC
 • 29.08 Klepp Vestlandsmesterskapet RMC
 • 19.09 Varna Høstløpet RMC

Under Høstløpet deles det ut sammenlagtpremier og Billett til Verdensfinalen i Bahrain i november.

Med hilsen Svein