Vi selger BirelArt agenturet

Hei alle sammen.
For en tid siden varslet jeg at jeg om noen år ville være på vei ut av gokartsporten. OK, det er ikke i år eller neste år, men som en begynnelse har jeg nå solgt BirelArt til Rino Sinding, Rico Motorsport på Saltnes i det som før het Østfold.

Rino har vært i gokartsporten siden 80 tallet og har kjørt kart opp til for få år siden. Rino har bilteknisk bakgrunn og har også vært innom Kartingseksjonen og har Rudskogen som sin hjemmebane. Rino kan nåes på tlf 90975241 eller mail post @Rico Motorsport

Gravdahl Motor vil støtte arbeidet med å få BirelArt opp å gå, og det bør ikke bli veldig vanskelig med de rammene de har nå. Så langt i år er Birel på toppen i bl.a KZ og deres nye C-28 racing chassis for cadetti og mini er nyhomologert med mange viktige endringer.
I Norge har Kristoffer Andresen kjørt BirelArt i 125 Junior de siste årene og vist at båden han og chassiet er helt i toppen.

Som sagt er jeg ikke ute av karting , men et sted må jeg jo begynne. Her i Grimstad er jeg på jobb hver dag og sender varer til hele landet. Først og fremst til motorene vi importerer eller har importert, nemlig Rotax, Raket 60 og 95 samt Yamaha og TM, men også til BirelArt frem til nå og til vårt andre chassismerke DR Racingkart som bl.a. er brukt med hell av Pro-kartings racingteam. Og selvsagt generelle kartprodukter som dekk, drev, kjeder og you name it….

Nå er vi spente på hva NBF kommer opp med i morgen omkring trening og litt senere løp. Følge med på www. Bilsport.no. Jeg vet at Varna er klare for løp 2.5 hvis myndighetene åpner for det, og vår hjemmeside er som alltid www.rotax.no

Håper jeg ser dere alle snart.

Svein