Da blir det løp !

Hei alle sammen!

Da blir det løp, endelig. Men alt arbeidet med terminliste var jo bortkastet. I første omgang vil Varna kjøre løp 20 og 21. juni. Med DD2 ferdig på lørdag 20. og Rotax på søndag 21. Dette for å spre antall deltakere mest mulig pga Covid-19.

Det er nødvendig å lese påmeldingen og reglementet for løpet grundig.  Bl.a er det tidligere påmeldingsfris enn vanlig, og den er absolutt, fordi det er begrensning i deltakelsen i de største klassene. Påmeldingsavgiften må betales på forhånd, og ved påmelding må påmeldingsskjemaet ha absolutt alle nødvendige opplysninger påført, ellers blir påmeldingen avvist.  Dette fordi det er umulig å ha vanlig sekretariat tjeneste under løpet pga smittefaren.

Håper alle er klare nå og «åksugne» som svenskene sier.

Etter løpet på Varna kommer forhåpentligvis flere løp, men alle er litt forsiktige med å love noe, så jeg kommer tilbake til dette.