Løp på Håsken

Hei alle sammen.

Da nærmer det seg løp igjen. Først er det i Snertingdal f.k. helg , 1.8. Ikke mange rotaxer påmeldt der, så dit drar jeg ikke, men påfølgende helg 8,8, er det DD2 løp på Håsken, og dit skal jeg.
Som vanlig er det en viss treghet i påmeldingen, og frist for påmelding er søndag 2.8, så vi begynner å nærme oss. Skal det bli noe kjøring på DD2 gutta i år, så er dette en av anledningene. Det går rykter om at Nikolai Stien har en ramme på vei opp fra Italia, og at han vil kjøre DD2 løpene i Norge nå i høst. Han kjørte jo i Spania i februar og ble nr. 6 eller7 etter 14 måneder vekk fra karting, så han har nok lyst på en Verdensfinale plass også i 2020, selv om vi ikke har noen Challenge i Norge i år, men ser at han ikke er påmeldt på Håsken ennå.

Deretter er det løp på Trøgstad den 15.8, hvor det er påmeldt en del Rotaxer, så dit skal jeg. Så den 22. er det Håsken igjen og denne gangen Rotax Max. Selvsagt skal jeg dit, men også her er det litt få påmeldt så langt, men fristen er 16.8 , og som nesten alltid er det påmelding til www.gokartrace.no. Altså ennå tid. Synes kanskje ikke påmeldingen reflekterer den enorme interessen jeg opplever for Rotax Max for tiden, men vet at noen av de som har kjøpt, trener nå i høst, for så å begynne å konkurrere neste år pga alder. Og som brukt kart har jeg aldri opplevd en slik interesse som nå. Markedet er nærmest støvsugd for Rotaxer. Bra det!

Så har vi fått en innbydelse til «Prins Carl Philips Racing Pokal», LINK

Et løp arrangert av Karlskoga Motorforening, og løpet går 28-30.august på GTR Motorpark Eskilstuna, www.gtrmotorpark.se. Som noen av dere kanskje vet, så konkurrerer Prins Carl Philip i Rotax. Jeg legger ut info også på min hjemmeside www.rotax.no. Så er selvsagt spørsmålet om Eskilstuna er «grønt» når tiden kommer. Ser at Rotax DD2 har fått 15 års grense i Sverige nå, i hvert fall i dette løpet, så det kunne kanskje være en god ide og måle kreftene med svenskene igjen?

Jeg er tilbake hvis noe skjer.

Med hilsen

Svein