Håsken 8.8 2020

Hei alle sammen.

Da er løpet på Håsken overstått, og denne gangen uten Rotax klassen. Vi skulle ha kjørt med DD2, men deltakerantallet ble for lite for arrangøren. Og det var ikke pga tidsnød. De var sogar så god tid innen tidsskjemaet, at det ble kjørt utleie i pausen. Første gang jeg har opplevd, men sikkert bra både for førere og mekanikere, da det blir hektisk med bare 3 klasser, selv om det var deling i cadetti klasser.

Rett før løpet fikk vi også beskjed om at neste helgs løp på Trøgstad er utsatt. Dette er kommunelegen i Trøgstad sin avgjørelse, og hun skal være en forsiktig dame. Kanskje like godt det med den store smitteutbredelsen det nå er i gamle Østfold. Like fullt, Varna kjører full trening, men selvsagt med strenge smittevernregler.

Så er det bare å håpe at smitten ikke sprer seg til Vestfold slik at det får konsekvens for neste løp på Håsken 22.8.

Jeg forstår det slik at Klepp 29.8 går som avtalt, og der er det allerede 13 påmeldte i Rotax Max. Blir vel vanskelig å samle et DD2 felt så langt unna Østlandet, og det er også begynt å fylles opp med deltakere, og siden det er et såkalt Regionsløp, er deltakerantallet begrenset, SÅ MELD DERE PÅ I MAX omgående.

På Håsken gikk det rykter om at løpet på Rudskogen (5/9)vil bli utsatt av samme grunn som Trøgstad. Så sant disse løpene ikke blir tatt inn igjen senere i September, er det kun Høstløpet på Varna å trøste seg med. Dette skal som kjent gå 19.9.

Da ser «terminlisten» foreløpig slik ut for Rotax Max:

22.8 Håsken – kun Max

29.8 Klepp (DD2 kan kjøre hvis folk melder seg på)

19.9 Varna, Her bør virkelig DD2 forsøke å stille. Nikolai Stien er tilbake (var påmeldt på Håsken nå siste helg) og siste nytt er at Ruben Kverkild har lyst til å stille i DD2 neste år. KOM IGJEN.

Max er i stadig fremgang med det resultat at jeg nesten hele tiden er utsolgt for motorer, men det tikker inn nye med ujevne mellomrom. Sist helg gikk det nok en Max til Bergen, og en til Østlandet.

Med hilsen

Svein