Noen påminnelser

Hei alle sammen.

Nå i siste liten før det blir frost vil jeg gjerne minne om noen viktige, men kanskje selvsagte ting:

Tapp radiatoren for vann, eller aller heldst fyll på frostvæske, det hindrer korrosjon i motoren. Ikke la karten stå i hengeren med sprengt sylinder som resultat.

Kan du plassere karten slik at det er strøm i nærheten, så kan originalladeren stå på hele vinteren. Den har en vedlikeholds funksjon som gjør dette mulig. Gjør det gjerne slik også om sommeren, så er batteriet fullt når dere kommer på trening/løp.

Vask og voks karten og sett gjerne inn med WD-40 (ikke bremsene) Særlig bakakselen er utsatt for rusting. Bytt bremsevæske.

Jeg har tilbud på komplett motorpakke sammen med en stk short block motor (motor uten utstyrspakken) men inklusive ett batteri for kr.50.850,-. Se vedlegg. Selv om det ikke er nødvendig med mer enn en motor når man kjører Max, så kan det alltid være greit og ha en treningsmotor, og innimellom er det greit å ha to. Prisen garanterer jeg frem til nyttår. Deretter legger fabrikken på prisene noen prosent, og karting er vel dyrt nok som det er. Det er bare de av kundene mine som også har drevet med Rally eller baneracing som synes karting er dr…tbillig.

I DD2 har jeg fått forespørsel om å kjøre en DD2 Master klasse med separat premiering. Vekt vil normalt være 185 kg i stedet for 175 og nedrealdersgrense 30 – 32 år. Dette ser ut til å slå godt an. EA Motorsport har nettopp solgt 3 stk brukte DD2 karter i nærområdet. Disse skal være karer med konkurranseinstinktet i behold, så vi kan kanskje regne med dem i en slik Masterklasse.

Når jeg så sitter å drømmer over listen over DD2 førere, så kommer jeg fort opp i 16-17 navn som kan stille på en god dag, sammen med ungguttene Sivert, Nikolai, Ruben Kverkilkd, Adrian og unge Weka fra Fortun.

Blant Master gutta har jeg da inkludert de nye 3 fra Håsken området, samt The irresistable 3 også fra Håsken, Thomas Bakke Johnsen, Eivind Solbrekken og Endre Hammer, de to som nå har gått i «ammetåka» en stund, Nick Andre Brustuen og Espen Eriksen, «gamlegutta « Per Eivind Andersen, Hans-Peter Havdal, Per Hansebråten og Jon Egil Lilleby, gjenfødte kartkjører fra Kr.sand Jonathan Nordhammer, samt Trond Rye-Andersen fra Nøtterøy.

Egentlig er det nok å ta av. Det gjelder bare å samle dere….

Vil gjerne ha tilbakemelding på interessen for en slik Master klasse som vil kjøre sammen med unggutta i heat, men premieres separat?

Mvh

Svein