Sorte EVO blokker

Hei alle sammen.

Som kjent innførte Rotax regelen om at i alle RMC løp kan kun EVO motorer med sort EVO blokk brukes. Internasjonalt gjalt dette fra 2020, mens vi i Norge fikk utsettelse til 2021 sesongen.

Rotax har nå kommet med et tilbud til de som vil beholde den gamle motoren, men oppdatere til EVO blokk for fortsatt å kunne benytte den «gamle» motoren i RMC løp.

Tilbudsprisen er kr. 4.657,- inkl. mva, mens veiledende er kr. 6454,.-

Det er kort tidsfrist for å bestemme seg. Jeg må bestille senest 26 februar med en spesiell bestillingskode for å få denne prisen. Jeg har allerede fått bestilling på en del blokker, så vær rask, samtidig som dere må være oppmerksomme på at hvis bestillingene overstiger lagerbeholdning hos Rotax (det gjør de sikkert) så forbeholder Rotax seg inntil 12 ukers leveringsfrist.

Bytte av blokk gjøres billigst i forbindelse med overhaling, da jeg ikke vil anbefale å sette inn gamle lagre i ny blokk. Jeg anbefaler å bestille frostplugg og pulsenippel samtidig, selv om disse sikkert er mulige å bytte over fra gammel blokk.

DD2.

Regelen gjelder også for DD2 internasjonalt, men foreløpig IKKE i Norge, men vil nok komme etter hvert. DD2 blokk under samme tilbud koster kr. 4.520,- (Ja, den er litt billigere)

Rotax Max Grand Final.

Finalen i 2021 vil bli holdt i nov/desember, men sted er ennå ikke offentlig. Mange er kanskje ikke klart over at deltakelse i Rotax sin Verdensfinale er gratis. Kart ,dekk, drivstoff, drev og kjede for ulike utvekslinger er gratis og står klart når vi kommer ned. Det eneste man må gjøre er å montere et passende sete og foreta evt. individuelle chassistilpasninger. Det eneste man betaler er reise og hotell, samt evt. ødelagte deler. De andre merkenes Verdensfinale kan komme opp i kr. 150.000,- har jeg hørt. Da hjelper det lite at man kan kjøpe seg en finaleplass. Det kan man ikke i RMGF. Der er det vinnerne av de ulike landenes nasjonale RMC som deltar, samt vinnerne av diverse Cuper rundt i Verden, bl.a. EuroCuppen. Derfor er deltakelse i RMGF noe av det som henger aller høyest i kartverdenen.

Ellers har jeg hatt et rush med motoroverhalinger nå, og det er fint å få før panikken brer seg. Om litt er vi i mars, og da haster det med en gang mye mer.

Da vil jeg ønske dere en riktig god vinterferie, så braker det forhåpentlig løs like etter.