Sesongstart – trening i Påsken

Hei alle sammen.

Da nærmer det seg sesongstart og alle er ivrige etter å komme i gang med trening, kanskje helst nå i Påsken. Her er det best å logge seg inn på den enkelte banes hjemmeside for å få oppdatert info om åpningstider. Jeg har tatt en ringerunde og forstår at de fleste baner er enten stengt i påsken, eller evt. bare åpne for medlemmer. For å finne den enkelte banes hjemmeside, kan du gå inn på www.bilsport.no, velge gren (Gokart) og så terminliste. Der kommer alle baner opp som har søkt om løp, med adresse til hjemmesiden.

For egen del så merker jeg av vi nærmer oss sesongstart. Det øker på med bestillinger, men i øyeblikket er det dårlig med motorer. Jeg har kun 1 stk DD2 og 1 stk Max motor på lager, og Max motoren er lovet bort til påske, men det går flere motorer fra Østerrike i slutten av neste uke, så umiddelbart over påske skal jeg være leveringsdyktig igjen.

Så får vi krysse fingrene for at smittetrykket synker slik at vi kan sesongstarte i slutten av april alle sammen.

Med hilsen

Svein