Kommende løp

Hei alle sammen.

Neste ordinære løp ( som foreløpig ikke er avlyst) er RMC 3 på Håsken i Andebu den 29.5. Dette er RMC for både Rotax, GirlPower og DD2. Her er det allerede påmeldt 17 stk i Rotax og 7 stk i DD2, så det ser lovende ut. Siste frist er vel 19.5. DD2 Master førere (over 30 år) må huske på å melde seg på som Master ved innsjekk.

Så er spørsmålet, blir det løp? Smittesituasjonen er ikke gunstig, og siste ord i den saken blir vel sagt den 19.5.

Blir det ikke løp, så har Håsken søkt om erstatningsløp 26.6. Denne helgen er fri siden NM er flyttet. Jeg må i så fall legge erstatnings RMC til denne datoen. Håsken har også planer om et løp senere i høst, i september, som ikke foreløpig står på terminlisten. Info følger når ting blir mer konkrete.

Varna 22.5.

Siden løpene på Varna 25.4 og senere 1.5 ble avlyst, har Varna bråsnudd seg om og søkt om løp den 22.5 med utgangspunkt i påmeldingslisten fra 1.5. Kort frist og ennå usikkerhet om tillatelse blir gitt.

For meg oppstår da et dilemma som jeg hater, for å bruke et sterkt uttrykk! Denne datoen er det nemlig VM i Førde, og de har både plukket datoen, som var ledig, og forberedt løpet, siden i vinter. Der er det allerede påmeldt 13 Rotaxer, hvorav sikkert mange hadde sett seg nødt til å reise til Varna 22.5 hvis det var et RMC løp. Etter alvorlige vurderinger har jeg måttet beslutte at dette løpet på Varna, ikke kan få RMC status. Det ville bitt helt galt både overfor arrangøren og førerne.

Men det er sikkert flere førere på Østlandet som ikke er påmeldt i Førde, og disse kan selvsagt kjøre et ordinært løp i Rotax på Varna.

Mye usikkerhet altså. Jeg kan bare anbefale alle som ikke skal til Førde om å melde seg på på Varna, og at alle melder seg på løpet på Håsken, og så får vi håpe at det blir noe av i hvert fall ett av løpene.

En siste endring. Håsken har pga endring av NM dato til 28-29 august, avlyst sitt løp 21.8, da det ikke skal arrangeres løp siste helg før NM, og uansett er det en håpløs dato å få nok førere.

Vel, dette var det siste av det siste jeg har å meddele, så får vi bare ta det derfra.

Jeg er vel snart tilbake.

Med vennlig hilsen,

Svein