RMC løp på Klepp i Max og Sommerløpet i Elvedalen, også det i Max

Hei alle sammen.

Da var løpet på Klepp ferdig. Løpet gikk som RMC løp etter litt viderverdigheter som skyldes meg, men jeg trøster meg med at min første «avlysning» av løpet som RMC løp, fikk fart i etternølerne. Min manglende deltakelse skyldtes nettopp at kun 5 stk hadde meldt seg på kun få dager før påmeldingsfristen. Jeg hadde derfor lovet å levere en DD2 i Andebu og samtidig hente dekk der som Emil Antonsen hadde hentet for meg hos Stian Sørli, og av diverse årsaker lot dette seg ikke gjøre før på fredag, og da ble det for knapp tid for meg å komme til Klepp. Imidlertid fulgte jeg jo med på Amigoo.se, både det som skjedde på Klepp og i Elvedalen på Sommerløpet. Jeg har også snakket med Ingvar som forteller at løpet gikk uten noen problemer, bortsett fra et kjedebrudd o.s.v.

Jeg fulgte med på Amigoo og ser at Erlend Slettemoen Haga vant tidkjøringen foran Morgan og Tobias. Erlend har jo vært helt der oppe også i de tidligere løpene i år, så det var ikke helt overraskende. Deretter kom Morgan og Tobias med ytterligere 3 bergensere hakk i hel, nemlig Adrian Bertelsen, Colin Handeland og Stian Lunner Bruland, som endelig er kommet i gang igjen. Hyggelig at Sondre Mollatt stiller i Rotax Max og også hyggelig at Thomas Håland var å se på kartbanen igjen.

I første finale vinner Morgan foran Tobias og Adrian, mens Thomas er uheldig å får en stopp. 10 førere totalt. I andre finale er Tobias igjen på topp for første gang siden i fjor, men iflg. mine kilder ikke så suverent som før, faktisk kom vel Morgan over mål omtrent samtidig, Morgan som jo vant forrige løp på Klepp ganske klart. På tredje kom Erlend og imponerende nok Sondre Mollatt på fjerde I denne finalen kom verken Thomas Håland, Adrian Bertelsen eller Henrik Angeltvedt til mål..

GIRLPOWER CUP

Pga alt frem og tilbake glemte jeg jo GirlPower, som også inngår i Cupen. På Klepp stilte bare en jente opp, nemlig Nora Hammerstad, som dermed vant begge heat, og som skal ha sin pokal gitt av vår utrolige generøse sponsor, Erik Nilsen ved Aurskog Lås og Beslag. Jeg håper jeg kan få overrakt pokalen til Nora på Kongsberg til helgen.

SOMMERLØPET i Elvedalen.

Samtidig gikk Sommerløpet i Elvedalen ved Gjøvik med 9 stk Max førere. Nora Strømmen vant tidkjøringen foran Eivind Ås, og det samme skjer i Finale 1, Nora foran Eivind med Håvard Hjallen på 3.dje, Som sagt 9 deltakere.

I finale 2 er Nora helt suverent først i mål, gratulerer Nora!, mens Håvard Hjallen knep 2. plassen før Eivind Ås. Flere jeg har snakket med var veldig imponert over Nora, som jo bestemte seg for å begynne å trene fysisk for noen få løp siden, for å kunne slå «gutta». Bra gjort Nora!

Da sees vi til helgen i Kongsberg til 2-Veisen.

Med vennlig hilsen

Svein