2 runde av RMC 2022

Hei igjen.

Da var andre runde av årets RMC kjørt, denne gangen i Sigdal. Ikke fullt så varmt som på Varna, men helt greit halvvarmt maivær.

Til slutt var det 8 startende i DD2 og 14 i Rotax Max.

I DD2 har Ruben Kverkild stø kurs mot Portimao i Portugal med nok en seier. Det var kun i første innledende han ikke kom i mål pga en røket gasswire.

Stort sett var det Matiss Ancans som la beslag på 2. plassen, dessverre med unntak av 2. finale, da han fikk problemer med bremsene og etter hvert måtte gi tapt for Andre Grøndahl, som kom inn på annen. Etter Matiss på tredje kom så Jonathan Nordhammer på fjerde.

Rotax Max

Blant de 14 startende har det nå utkrystallisert seg noen førere som stort sett hele tiden er i toppen. Vinner av alle heat og finaler var Theo Eriksen, selv om tidkjøringen ble vunnet av Morgan Kristiansen. Morgan har noen knallrunder innimellom, men Theo er som en klokke, gjør nesten aldri feil, og klokker inn runde etter runde på like raske tiden. Utover i løpet ser vi derfor at Theo drar ifra, men det er ikke fordi han kjører så mye fortere, men han kjører det lille fortere hver runde.

I toppen finner vi også Adrian Berthelsen og det viser seg at Ulrik Strømmen hele tiden er der oppe, delvis sammen med Eivind Ås og også Harald Skogly. Om 2 dager er neste løp på Vamoen utenfor Kristiansand. Der er det påmeldt 7 førere i DD2, Ruben kommer ikke, men noen nye navn er det, og i Max 16 førere, også her en del nye lokale navn.

Neste løp går på Håsken om en god uke. Det er ikke et RMC løp, så der er det ikke påmeldt så mange, men noen er det i både DD2 og Max. O så kommer jo NM i juni…….