REFERAT VAMOEN OG KOMMENDE LØP

Hei alle samen.

Litt sent referat som vanlig, men jeg prioriterer varelevering, så da blir det sånn.

Allerede i morgen, Kristi Himmelfarts dag, begynner treningen for helgens løp i Andebu,  som ikke er et RMC løp, men likevel er det påmeldt 9 stk i Rotax Max og hele 8 stk i Rotax DD2. Ennå mer imponerende er 24 stk påmeldt i KZ2.

Den 5 junier det RMC løp i Sunnfjord med hele 17 stk i Max og foreløpig 4 stk i DD2. Det er jo RMC, så det er om å gjøre å samle poeng der man kan. Her er det ennå mulighet til å melde seg på. Frist 29.5 (www.gokartrace.no)

Sommerløpet – Vamoen ved Kr.sand

Tett med løp for tiden og det er kanskje grunnen til at det var litt tynt i noen av klassene. I «mine» klasser, Max og DD2, startet henholdsvis 15 stk i Max og 7 i DD2.

I Max er det stort sett 6 stk som legger beslag på de 6 første plassene, med litt innbyttes bytting. Gjennom hele løpet var Theo Eriksen raskest med Morgan Kristiansen på 2, plass, bortsett fra finale 2 hvor Morgan var innblandet i en liten smell og kom vel nesten sist ut, men kjørte seg opp til en imponerende 9 plass til slutt.  Dermed ble rekkefølgen i finale 2 etter Theo at Ulrik Strømmen ble nr. 2 foran Colin Handeland, Adrian Berthelsen, Nora Strømmen og på en finfin 6 plass, Johannes Ringstad Ask.

Rotax DD2.

Som nevnt 7 stk til start, og som vinner av alle heat var Ruben Kverkild som jeg ikke hadde fått med meg at skulle starte. Deretter Adrian Yndestad Kirkhus, Matiss Ancans, Daniel Wikne som endelig hadde fått klar karten, ny ramme i år akkurat som Matiss, Jonathan Nordhammer, som vi nå prøver å friste med ny ramme, Jon Egil Lilleby med ny både ramme og motor, og til sist Adrian Solum, som har brukt utstyr, men som til gjengjeld er ny i klassen. Velkommen til deg Adrian, som jo har vært med på noen løp allerede i år.

Noen av dere vil jeg møte i Andebu, men så blir det en pause fra løp for meg, inntil vi møtes under NM på Varna i juni.

Vi sees da.

Mvh Svein