Gravdahl Motor A/S

Gravdahl Motor as ble stiftet i 1986 og eies av Bjørn og Svein Gravdahl. Firmaet er eldste kartfirma i Norge, og er kjent for sin seriøsitet, store delelager og hurtige ekspedisjon av deler. Vår styrke ligger i lang erfaring, god økonomi og dermed mulighet til å ligge med store delelager hele året. Vårt mål er å ha delene på lager når du trenger dem, uansett tid på året.

Til motorene er våre deler alltid originaldeler, da dette ofte er påbudt i h.h.t. homologeringsdokumentet. Som importør av de mest kurante merkene i Norge, Raketmotorene i rekrutteringsklassene, Lenzo i Junior 60, Yamaha KT100, TM motorene i KF of KZ klassene, samt verdens største motoreventyr, Rotax Max, kan vi hjelpe deg uansett hvilken aldersklasse du er i. På chassissiden fører vi Birel, en av de ”tre store”, samt  DR Racing Kart fra Danilo Rossi.

Vi har etter hvert fått et stort internasjonalt kontaktnett, bl.a. gjennom Rotax, og gjennom DR Racing Kart har vi tilgang på topp motorer til Internasjonale klasser for de av våre kunder som kjører DR.  Gjennom DR og Birel har våre kunder også tilgang til internasjonale racing team både i Rotax og de internasjonale klasser.  Kontakt oss for priser.

Vi er på løp hver eneste helg fra midten av april til midten av oktober for å hjelpe nettopp deg, så ta kontakt med Svein på følgende nummere eller på e-mail. Følg oss også på Facebook.

Kontortelefon  93234025 E-Mail sg@rotax.no eller privat sveinswift@gmail.com