Gravdahl Motor a/s ble stiftet i 1986 og eies av Bjørn og Svein Gravdahl. Ikke bare er firmaet det eldste innen karting i Norge, men har nå i en årrekke vært det desidert største (målt i omsetning) Bjørn Gravdahl har kjørt kart siden 1987, og deltatt i alle klasser fra Mini til ICC. De senere årene har han bl.a. vunnet flere Rotax Max Challeng løp i Norge. Siden vi er på løp hver helg, kan det være en ide å slå av en prat med Bjørn hvis det er noe du lurer på.

Vi er kjent for vår seriøsitet, store delelager og hurtige ekspedisjoner av deler. Vår styrke ligger i lang erfaring, god økonomi og dermed mulighet til å holder lager av alle varer stort sett hele året. Hos oss finner Du ikke "katastrofesalg" når "vårknipa" kommer. Vårt mål er å ha delene på lager når du trenger dem, uansett når det måtte være.
 
Våre varer er alltid originalvarer, da dette ofte i motorsammenheng er lovpålagt for at motorene skal være lovlige. Som importør av de fleste "brødvarene" til karting i Norge, f.eks. Raket, Yamaha, Lenzo og Rotax motorer, samt suverene Birel rammer, dekker vi de flestes behov innen karting. Vi er derfor på løp for å kunne hjelpe nettopp deg hver helg fra 15.4 til 15.10 hver sesong.

Vi er m.a.o. ikke i Italia på løp mens våre kunder trenger oss her hjemme. Dette gir oss riktignok mindre internasjonal kompetanse, men få kan slå oss på nasjonal kompetanse og service der våre kunder er i Norge.

Gravdahl Motor As
 Frivoldvn.60
 4877 Grimstad
 Telefon: 3725 9070
 Telefaks: 3725 9071
Epost                                                    
Ordre kontor  
Svein Gravdahl sg@rotax.no

Internett:    www.birel.no     www.rotax.no  


Vinneren av Rotaxmax Challenge i Norge for delta i verdens finalen Maxchallenge
Noen bilder fa tidligere år finnes her.
2006  2007  2008  2009  2010
 
Rapport fra Rotax Nordic championship 2008 finnes her